Du er her. #1 - Foreningswebsite > Hundetræning

Hundetræning

Skovsgård Jagtforening afholder hundetræning hvert forår, med opstart i marts måned. Kurset består af 12-14 trænings-dage.

Der kører hold for unghunde, hvor der trænes basal lydighed samt fungerer som en introduktion til jagttræningen. derudover har vi et åbenklassehold, hvor de ældre hunde trænes i apportering, spor og lydighed.

Vi træner de første gange ved foreningens flugtskydningsbane i Tranum Skydeterræn, Sandmosevej 27, 9460 Brovst - det er også her vi mødes den første gang.

Når vi begynder at træne andre steder, f.eks. i for bindelse med arbejde i vand, kan du finde info om mødesteder i kalenderen her på hjemmesiden.

Til den første lektion, bedes du medbringe lovpligtig hundeforsikring og vaccinationsattest.

Program 2017
Hundetrning1.jpg