Du er her. #1 - Foreningswebsite > Jagt > Bukkejagt

Bukkejagt

Skovsgård Jagtforening udlover hvert år bukkelodder til foreningens medlemmer.

Bukkejagt_-_Poul_Hansen.jpg

Turnus-ordning

Der bliver i slutningen af april udlovet et passende antal lodder, fordelt på foreningens revirer.

Bukkejagten vil blive afviklet således at der laves en turnus-ordning mellem de jægere der får jagten. De vil så skiftevis have en uge på hver af de udvalgte revirer, hvor man hver mandag roterer og rykker videre til det næste revir. Det vil altså sige at man mandag morgen kan starte jagten på det nye revir. På den måde får alle jægerne muligheden for at gå på jagt på alle arealerne.

Når der så bliver skudt buk på et af revirerne, falder dette stykke ud sammen med den heldige jæger der nedlægger bukken. Herefter fortsætter de resterende jægere deres turnus på de tilbageværende revirer.

Dato for lodtrækning, samt information om årets lodder, vil blive offentliggjort primo april 2017.

Knæk og bræk